Getuigen gezocht van straatoverval in Lunetten

Foto: Politie

Donderdag 21 januari werd een man onder bedreiging van steekwapens van zijn telefoon beroofd. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen hiervan.

Donderdag 21 januari kreeg de politie een melding van en straatroof onder bedreiging. Een 20-jarige man bezorgde rond 16.30 uur kranten op de Sudeten, toen twee jongens naar hem toe liepen. Zij bedreigden hem met steekwapens en wilden zijn telefoon afnemen. Het slachtoffer rende weg en de twee renden achter hem aan. Het slachtoffer viel en gaf onder bedreiging alsnog zijn telefoon af.
Het slachtoffer deed aangifte en gaf signalementen van de daders. Een van de daders was een jongen van ongeveer 15 jaar oud, ongeveer 1.60 m lang, lichtgetinte huidskleur, kort zwart haar. Hij droeg zwarte handschoenen, een blauwe spijkerbroek en een blauwe jas met capuchon. De andere jongen was ook ongeveer 15 jaar oud, ongeveer 1.70 m. lang, lichtgetine huidskleur, kort zwart haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Reacties