Politie zoekt specifieke getuige in onderzoek mishandeling

Foto: politie

Vorig jaar, op woensdag 30 oktober, vond een mishandeling plaats in de omgeving van de Adelaarsstraat in Utrecht. De politie is nog bezig met het onderzoek en vraagt nu onder meer een specifieke getuige om zich te melden.

Die avond werd een 28-jarige man uit Utrecht rond 23.30 uur met onder meer een voorhamer geslagen. De mannen gingen er na de mishandeling vandoor in een bestelbus. De politie deed een getuigenoproep en ging verder met het onderzoek.
Uit het onderzoek is gebleken dat een blonde vrouw vermoedelijk foto’s en / of video-opnames heeft gemaakt van de mishandeling en / of de betrokken bestelbus. De politie wil graag in contact komen met deze mogelijke belangrijke getuige. Ook andere getuigen met wie door de politie nog geen contact is gelegd worden gevraagd zich te melden.
Het slachtoffer liep door de mishandeling letsel op. Hij is destijds naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Inmiddels is deze persoon hersteld van de verwondingen maar het onderzoek is nog altijd gaande.

Reacties