Stadsschouwburg Utrecht en Ebiqs Foundation bundelen krachten

Foto: stadsschouwburg

Stadsschouwburg Utrecht en Ebiqs Foundation gaan de komende vijf jaar samenwerken om een impuls te geven aan culturele groei en inclusiviteit. Op 25 april trapten de Stadsschouwburg Utrecht en Ebiqs Foundation deze langdurige samenwerking officieel af.

Stadsschouwburg Utrecht is, een open huis met een breed en divers programma-aanbod, dat elke dag inspiratie, verdieping en entertainment biedt. Als een theater van nu, belicht de schouwburg eigentijdse verhalen en perspectieven, waarin maatschappelijke thema’s en culturele reflecties centraal staan.
Ebiqs Foundation, een nieuw opgericht fonds van initiatiefnemers Roelien Brommersma en Wietse Mulder heeft een brede missie en, streeft naar een positieve impact op de samenleving. Het motto “durf te delen” inspireerde Ebiqs Foundation om Stadsschouwburg Utrecht te omarmen als één van hun goede doelen. Deze samenwerking weerspiegelt de ambitie van Ebiqs Foundation om bij te dragen aan de kernwaarden van de schouwburg, die in lijn zijn met het gedachtegoed van Ebiqs.
Dit partnerschap biedt Stadsschouwburg Utrecht de mogelijkheid om belangrijke stappen te zetten in de verdere ontwikkeling van de kernwaarden: Een gastvrij en open huis. Een huis en podium voor eigentijdse verhalen en perspectieven. Talent ontwikkeling, met aandacht voor jonge makers en professionals.

Cookieinstellingen