Kunstenaar L-Tuziasm doneert € 2.125 aan Voedselbank Utrecht

Foto: L-Tuziasme

De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm heeft een cheque van € 2.125 uitgereikt aan Katja Heinst van  Voedselbank Utrecht. Het bedrag is het resultaat van zijn actie en verkoop van het kunstwerk ‘Utrecht voor Utrecht’ in de periode eind 2022 tot januari 2024.

L-Tuziasm startte zijn actie omdat steeds meer mensen zich melden bij de Voedselbank als gevolg van de ontwikkelingen in de wereld, de hoge energieprijzen en inflatie en de voedselbank tegelijkertijd een terugloop ziet in de donaties van producten. Met zijn creativiteit wilde hij hier graag een bijdrage aan leveren.
‘Het was bijzonder om te ervaren hoe de actie is ondersteund. Er was volop support van vele Utrechtse ondernemers en inwoners die het werk voor zichzelf kochten of cadeau gaven en natuurlijk niet te vergeten van iedereen die mijn werk waardeert en mijn berichten heeft ‘geliked’ en gedeeld op sociale media.’ L-Tuziasm is dankbaar voor iedereen die een steentje bij heeft gedragen. Als extra doneerde hij een exemplaar van
het kunstwerk voor op kantoor aan de Voedselbank.
De kunstenaar staat bekend om zijn ‘urban landscapes’ , kleurrijke geabstraheerde stadsgezichten en fantasiesteden die hij regelmatig exposeert in galeries en ruimtes voor kunst. In maart en april van dit jaar is zijn werk te zien in galerie Rob Rademaker in Utrecht.

Cookieinstellingen