HKU-expositie De Kunst van [on]derzoeken in Stadsklooster Utrecht

Foto: Stadsklooster

Van dinsdag 30 januari tot zondag 4 februari vindt in Stadsklooster Utrecht de expositie ‘De kunst van [on]derzoeken’ plaats. In deze expositie, door HKU-studenten die de minor ‘Creative Research for Change’ volgen, is het resultaat te zien van de onderzoeken die ze het afgelopen half jaar deden. De expositie wordt op dinsdag 30 januari om 16.00 feestelijk geopend.

De studenten brengen in de expositie actuele maatschappelijke kwesties onder de aandacht. De kunstwerken gaan over belangrijke thema’s als woononzekerheid, onbegrip voor slechthorendheid en onzichtbare rouw en nodigen uit zelf te ervaren wat de studenten ontdekt hebben.
Na de opening op dinsdag 30 januari is ‘De kunst van [on]derzoeken’ nog tot en met zondag 4 februari te bezoeken. Op werkdagen is de tentoonstelling van 16:00 tot 20:00 open, op zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00.

Over de minor
‘Creative Research for Change’ is een minor aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarin studenten leren in te zoomen op de onderzoekende kant van de ontwerp- of kunstenaarspraktijk. In deze expositie laten de studenten zien wat ze in de minor bereikt hebben.

Over Stadsklooster Utrecht:
Stadsklooster Utrecht (stadskloosterutrecht.nl) is een cultureel podium gevestigd in de oude Antoniuskerk, midden in Lombok. De eigen programmering heeft een breed aanbod aan evenementen, van concerten en theater tot evenementen voor kinderen.

Cookieinstellingen