Een theatrale audiotrip door Landhuis Oud Amelisweerd

Foto: Colijn-van-Noort

Tussen 13 april en 13 mei 2023 ben je gedurende 16 avonden welkom in Landhuis Oud Amelisweerd in Bunnik om een theatrale audiotrip te maken. In groepjes van max. 4 personen mag je het landhuis in en hoor, zie, ruik en proef je dat wat het landhuis met je wil delen. De trip duurt een uur.

In deze theatrale audiotrip word je door het landhuis aangesproken. Ben jij degene die ze zoekt voor een langdurige relatie? Kan ze jou verleiden? In ongeveer een uur word je door diverse vertrekken van het huis aangesproken op je gemoed, op je zintuiglijke waarneming, op je schoonheidsbeleving, op jouw liefdevolle gevoelsleven. Laat je meevoeren. Wellicht ben jij degene waarvoor ze haar deuren mag openen.
Landhuis Oud Amelisweerd staat al ruim 250 jaar te stralen langs de Kromme Rijn. Het is gebouwd in 1770 en bewoond door een baron, een koning en een burgemeester. Bewoners die het landhuis allure gaven. Het huis is inmiddels een oude dame. Haar laatste bewoonster mevrouw de Wijs verliet na een brute inbraak op 30 december 1989 het huis en daarmee verloor dit buitenverblijf haar functie als woonhuis.
Natuurlijk hebben heel veel mensen hun hart verpand aan het landhuis, maar ze wil zo graag weer een duurzame relatie met een bewoner opbouwen. Zoals het vroeger was. Ze wil weer een heerlijk buitenverblijf worden. Ze wil zo graag ingericht worden met de prachtigste meubels en weer tafels zien met damasten tafellakens en heerlijke avonden met mooie mensen zien.
Kaartverkoop via: www.landhuisoudamelisweerd.nl

Reacties

Cookieinstellingen