Voor een tientje naar de schouwburg tijdens het Nationaal Theaterweekend

Foto: stadsschouwburg

Tijdens het Nationaal Theaterweekend, van 27 t/m 29 januari 2023, kan iedereen voor slechts € 10 een voorstelling bezoeken. Of je nu houdt van dans, toneel, cabaret of jeugdtheater, het Nationaal Theaterweekend biedt een prachtige gelegenheid om voor een mooie prijs naar het theater te gaan. Ook Stadsschouwburg Utrecht doet mee. Het programma is inmiddels bekend en de verkoop is van start gegaan.

Je kunt kiezen voor ‘De Gabber Opera’ van Urland of een meesterlijke flamencovoorstelling van Florenzia Oz & lsidora O’Ryan, er is cabaret van Patrick Nederkoorn, een balletvoorstelling (8+) van de Junior Company van het Nationale Ballet en je kunt met Orkater een muzikale tijdreis beleven. 
Kijk voor meer informatie op ssbu.nl of bel de kassa: 030 23 020 23 en maak gebruik van deze unieke kans om voor een tientje naar het theater te gaan. Nationaal Theaterweekend is een samenwerking tussen Prins Bernhard Cultuurfonds en Nationaal Theaterfonds, en wordt mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, de cultuurloterij van Nederland.

Reacties

Cookieinstellingen