De Nijverheid Utrecht bestaat vijf jaar

Foto: Nijverheid

Binnenkort bestaat De Nijverheid alweer vijf jaar en daarom wordt er uitgepakt op zaterdag 24 september met DE VERJAARDAG. Vijf jaar De Nijverheid. Vijf jaar kunstenaarskolonie in het Werkspoorkwartier. Een knallend verjaardagsfeest van 14:00 – 2:00, helemaal in nijversferen zoals je van De Nijverheid gewend bent. Ga er maar vanuit dat de kunst je om de oren vliegt en je benen niet op willen houden met dansen.

Wat staat er nog meer op het programma? Het wordt een nijverspektakel van herkenning:
Drink&Draw (live modeltekenen met NoEsUnaGalleria), rondleidingen van Nijveraars, Het Kleinste Kamertje (analoge fotografie), Fabuloka (poëtische acrobatiek), De Baron (guerrilla brass), The Streetbeat Empire (swing, hot jazz, afrobeat), Onkruid (electropop), Silent Poetry Techno Aerobics (ja echt), The Haircut Sessions, Etty’s Graaikar, Pitto, Freek Fabricius, Jannah, Karaoke Kakafonie, exposities in Kunsthal Kloof, EXboot en de Tunnel. En meer!
Gluren bij de buren? Voor iedereen die een kijkje achter de schermen en in de ateliers wilt nemen starten er om 16:00 en 17:00 rondleidingen.
Reguliere ticketlink (tickets 15,80 incl. 2 drankjes van De Nijverheid: https://www.ticketkantoor.nl/shop/deverjaardag

Reacties

Cookieinstellingen