Camping Pavarotti in theater Lombok

Foto: Theater Lombok

Op woensdag 9 september vindt de voorstelling ‘Camping Pavarotti’ door Mark van Vliet plaats in theater Lombok. De voorstelling begint om 15 uur.

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Carmen moet een spannende route afleggen om haar vriendje Tamino te bevrijden en komt onderweg allerlei kleurrijke figuren op de camping tegen. De knipgrage tuinier Jan Sevilla, Pavarotti’s gevaarlijke hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw, de kat Don Giovanni en de snurkende campingbaas Pavarotti zelf. Zal het haar lukken om Tamino te bevrijden?
Theater Lombok is blij om het publiek weer mogen ontvangen na de zomervakantie. Dat doen ze wel veilig, en ze houden zich strikt aan de RIVM maatregelen. Volwassenen blijven dus op 1,5m afstand en daardoor kunnen ze maximaal 20 volwassenen toegang verlenen. Om toch zoveel mogelijk kinderen van de voorstelling te laten genieten, vragen ze u om als volwassene alléén te komen met de kinderen. Helemaal fantastisch als u ook zoveel mogelijk de vriendjes, klasgenoten en andere kinderen uit uw buurt onder uw hoede zou kunnen nemen! Spreek dit onderling af met hun ouders. Kaartjes koop je in de voorverkoop bij Babykoop in de Damstraat 10 of aan de zaal voor de voorstelling (pinnen kan).

Reacties