Elke dinsdag open mic in de Comedyhuis Club

Foto: Comedyhuis

De meest verse grappen van nieuwe comedians en oude rotten in het vak hoor je elke dinsdag op de Open Mic van de Comedyhuis Club in Utrecht. Met 60+ minuten comedy voor 10 euro. Vanaf september zijn op de dinsdag twee shows van een uur: eentje voor de om 20.00 uur en eentje om 21.30 uur.

Shows duren een uurtje met een mix van zo’n vijf comedians die allemaal kort spelen voor een maximale grapdichtheid. Data: vanaf 1 september elke dinsdag tot en met dinsdag 22 december.
Het Comedyhuis is het enige gezelschap van Utrecht dat zich helemaal specialiseert in stand-up comedy. Het Comedyhuis organiseert wekelijkse shows in de Comedyhuis Club aan de Oudegracht 36 (in De Kargadoor).
Leden van het Comedyhuis gooiden hoge ogen in comedy- en cabaretland: Andries Tunru won de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en Tobi Kooiman ging er vorig jaar op hetzelfde festival vandoor met de publieksprijs. Felix Heezemans won de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017.
Ook organiseert het Comedyhuis het jaarlijkse Utrecht International Comedy Festival (UICF): het grootste comedyfestival van Nederland in TivoliVredenburg. Meer info over het Comedyhuis is te vinden op www.comedyhuis.nl.

Reacties