dB’s weer open met terras, oefenruimtes en concertzaal

Foto: dB's

Aanstaande maandag 1 juni is het zover. Nadat er sinds enkele weken weer geoefend kan worden in Utrechtse grootste oefenstudio-complex opent dB’s ook zijn muziekcafé, de concertzaal en een verruimt terras met ruiimte voor 100+ personen. Alles volgens de richtlijen van de RIVM en de gemeente Utrecht.

Recht voor de ingang van dB’s op het grasveld wordt het terras voorbereid. Het terras wordt veel ruimer van opzet dan het huidige terras op het grasveld, zodat de anderhalvemeter-eis kan worden nageleefd. Met een speciaal uitgiftepunt voor drank naast de ingang, kan het terraspubliek haar drankjes halen, zodat het aantal personen in het pand voorlopig beperkt wordt. Het terras en de buitenbar, met onder andere het bekende speciaalbierassortiment, zijn doordeweeks geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur, in het weekend vanaf 14:00 uur. Aan tafel is het mogelijk om met maximaal 4 personen samen te zitten, wel op 1,5 meter afstand.
Tot blijdschap van velen kunnen bands al sinds enige weken oefenen in de volledig ingerichte oefenstudio’s van dB’s. In fases wordt het aantal ruimtes dat beschikbaar is uitgebreid, altijd rekening houdend met de geldende eisen op het gebied van veiligheid voor muzikanten en medewerkers. Als altijd is dB’s de hele zomer geopend. Voor repeteren moet wel vooraf gereserveerd worden via portal.dbstudio.nl of via 030-2938209, want op dit moment is de capaciteit nog beperkt.
Vanaf 1 juni zijn ook kleine concerten weer toegestaan: in de zaal kunnen maximaal 20 personen bij elkaar komen op speciaal daarvoor aangewezen plekken. Tegelijkertijd worden de concerten gelivestreamd naar het Facebook- en Twitch-account van dB’s: ook vanuit je huiskamer te volgen dus. The Show Must Go Online vindt wekelijks plaats op zondag vanaf 20.30 uur.

Reacties