Kargadoor opent deuren met muzikale doorloopshow

Foto: Kargadoor

Na maanden gesloten te zijn vanwege de Coronacrisis opent De Kargadoor op maandag 1 juni weer haar deuren aan Oudegracht 36 voor publiek met het nieuwe concept De Doorloopshow. Het podium maakt hiermee een start aan cultuurbeleving in een 1,5 meter samenleving.

Tijdens De Doorloopshow gaat het publiek, in kleine groepjes en op 1,5 meter afstand, van de eerste show op de begane grond naar de tweede show in de werfkelder. Tijdens deze editie beklimt Utregticana duo Van Piekeren het Aksiepodium in de foyer en speelt het Amsterdamse kleinkunst duo Van Hemel en Hel in de werfkelder. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop en voor meerdere tijdsloten te koop. Coördinator communicatie Gracia Visscher: ‘’De afgelopen tijd was het stil en leeg in De Kargadoor, wij misten onze bezoekers. Op deze manier hopen we mensen de mogelijkheid te geven weer te komen genieten van cultuur”.
Met de lancering van De Doorloopshow maakt De Kargadoor een begin aan een nieuwe manier van programmeren. Directeur Maarten Stockschen : “Ons podium leeft voor een divers cultureel-maatschappelijk programma. In de huidige 1,5 meter maatschappij gaan wij er voor zorgen dat mensen cultuur kunnen beleven, binnen de richtlijnen van de Overheid”. Kaarten voor De Doorloopshow zijn nu verkrijgbaar via www.kargadoor.nl.
Met deze start van het cultureel programma is De Kargadoor ook weer open voor het huren van ruimtes. Het onafhankelijke podium ontvangt geen structurele subsidie en inkomsten komen uit het verhuren van werfkelder, kamers en zalen. “Door de verhuur bestaat ons podium. Als je wilt vergaderen of bijeenkomen in een creatieve en veilige omgeving op 1,5 meter afstand dan ben je van harte welkom bij De Kargadoor”.

Reacties