Comedian en cabaretier Victor Luis van Es sluit zich aan bij het Comedyhuis in Utrecht

Foto: Rik-Engelgeer

Het Comedyhuis in Utrecht versterkt zich met een nieuw lid, en haalt daarmee meteen een critics darling in huis want het gaat om comedian en cabaretier Victor Luis van Es. Van ES is een van die zeldzame comedians die net zo goed 20 minuten grappen kan knallen in een comedy club als dat hij een hilarische én gevoelige avondvullende voorstelling kan neerzetten. Een prima aanwinst voor het Comedyhuis in Utrecht dus, een comedycollectief dat inmiddels bestaat uit 15 geweldige comedians.

Victor (30) leerde grappen schrijven in zijn tijd bij het Comedy Café in Amsterdam en als vaste warm-up comedian voor Javier Guzman. Inmiddels heeft de Chileens/Nederlandse artiest zijn vleugels uitgeslagen en heeft hij bewezen avondvullend een ontroerende én grappige voorstelling neer te kunnen zetten met zijn show ‘Stille Strijd’.
Victor Luis van Es zal bij het Comedyhuis regelmatig te zien zijn in de professionele shows op de vrijdag en zaterdag in de Comedyhuis Club (Oudegracht 36, Utrecht). En daarvoor zal hij natuurlijk regelmatig zijn grappen komen oefenen op de open mic op dinsdag. Daarnaast is hij ook via het Utrechtse comedycollectief te boeken als comedian en MC of voor bijvoorbeeld een bedrijfsoptreden of maatwerkshow.
Op dinsdag 8 oktober staat Victor met zijn avondvullende show in de Stadsschouwburg van Utrecht. De speeldata van zijn avondvullende show staan op zijn website www.victorluisvanes.nl.

Reacties