Personen in beeld vanwege dood Sjaak Gerwig

Foto: politie

De politie heeft afgelopen maanden hard gewerkt aan het onderzoek naar de dood van Sjaak Gerwig. Het onderzoek richt zich op enkele personen die vermoedelijk meer weten van de dood van Sjaak Gerwig.

De 18-jarige Sjaak werd in het voorjaar van 1995 dood gevonden in het water bij Laagraven onder Utrecht. Hij bleek met geweld om het leven gebracht.
Afgelopen zomer vroeg de politie in een grote publiciteitscampagne om nieuwe informatie over de zaak. Daarop zijn ruim zestig tips binnengekomen bij het onderzoeksteam. Inmiddels richt het onderzoek zich op enkele personen die vermoedelijk meer weten van de dood van het slachtoffer. Meer details over deze personen kan de politie nog niet kwijt.
Het team zoekt ook nog naar enkele toenmalige buurtgenoten van Sjaak. “We zijn er van overtuigd dat er onder de bewoners van destijds meer mensen zijn die weten wat er met Sjaak is gebeurd en die toch nog niet met ons hebben gesproken.” Zegt onderzoekscoördinator Rob Boon. “We vragen hen dringend om contact om te nemen.”

Lees ook:

Hoop op doorbraak in cold case Sjaak Gerwig

Reacties