Schietincident met dodelijke afloop Vleutenseweg

Foto:

Op de Vleutenseweg in Utrecht vond op zaterdagavond 9 oktober 2021 rond 19.30 uur een schietincident plaats waarbij een 37-jarige man uit Utrecht om het leven is gekomen. De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar een verdachte.

De toedracht van het incident is nog onbekend en maakt deel uit van het onderzoek. De politie onderzoekt of het slachtoffer en de verdachte elkaar kennen. Op basis van getuigenverklaringen weet de politie wie mogelijk de verdachte is. De zoektocht naar deze verdachte gaat verder.
Bij het incident zijn twee mensen gewond geraakt. Naast het dodelijke slachtoffer, is ook een vrouw gewond geraakt. Deze is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan en daar in behandeling genomen. Zij is op dit moment nog niet aanspreekbaar.
De politie hoorde het (media)gerucht dat dit incident in Utrecht te maken zou hebben met een incident een paar dagen eerder waarbij het lichaam van een vrouw werd gevonden op een parkeerterrein in Eemnes. Dit is niet het geval. Deze twee incidenten zijn twee aparte onderzoeken en er zijn geen aanwijzingen dat ze gelinkt zijn aan elkaar.

Reacties