Bed & Wellness De Heyde heet bezoekers welkom

Foto: Bed@Welness de Heyde

Vlak voor de zomer openden Martin en Saskia Stoks met trots, Bed & Wellness de Heyde in Mariaheide. Op een perceel van meer dan 5000 vierkante meter hebben zij een schitterend verblijf gerealiseerd.

partnercontent

De officiële openingshandeling, het doorknippen van het lint, werd verricht door hun dochters Danique en Fabiënne.

Het artikel gaat verder onder de foto’s

Vele familieleden, vrienden en bekenden kwamen een kijkje nemen. In ruim 2,5 jaar heeft het echtpaar veel vrije tijd gestoken in hun project.

Meer dan overnachten alleen

Bed en Wellness de Heyde biedt meer dan alleen een plek om te overnachten. Martin en Saskia zorgen ervoor dat het u als gast aan niets zal ontbreken. Naast een prima slaapaccommodatie kunt u bij hen ook gebruik maken van een luxe houtgestookte sauna en een hottub met uitzicht op een grote natuurlijke vijver. Om het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning te ervaren bent u bij hen aan het juiste adres.

Achter het woonhuis is de voormalige paardenstal compleet verbouwd. Wij mochten eerder deze week alvast een kijkje nemen en werkelijk alles is tot in de puntjes afgewerkt.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Martin, eigenaar van een klusbedrijf, heeft de verbouwing geheel zelfstandig verricht. Saskia is verantwoordelijk voor de werkelijk schitterende inrichting van het geheel.

De eerste boekingen zijn al binnen. De komende weken zullen een aantal gasten ervaren hoe het is om hier te verblijven.

Een uitgebreid ontbijt behoort tot de mogelijkheden. De gastheer en gastvrouw zorgen er dan voor dat er ’s ochtends een compleet gevulde mand inclusief vers fruit van achterbuurman Van Asseldonk Groente & Fruit voor u klaar staat om de dag goed te beginnen.

Mocht u een dagje van de omgeving willen genieten dan is het zelfs mogelijk om elektrische fietsen te huren.

Meer informatie vind je op de site.

Cookieinstellingen