Touchscreen vacaturebank in de Werkwinkels Overvecht en Kanaleneiland een succes

Foto: Uw Stad Werkt

De werkwinkels in Overvecht en Kanaleneiland hebben in samenwerking met parkmanagement Lage Weide een unieke manier gevonden om lokale vacatures onder de aandacht te brengen.

Gezien de huidige arbeidsmarkt, waar ook de ondernemers in Lage Weide met hun vele vacatures last van hebben, werd gezocht naar een ludieke actie. Omdat de arbeidsmarkt voor iedereen bereikbaar moet zijn heeft parkmanagement Lage Weide een pop-up vacaturebank geopend in de twee werkwinkels.

Op een XXL touchscreen display van maar liefst 180cm hoog werden alle lokale vacatures getoond. Op de locatie werden werkzoekenden door medewerkers van Lage Weide Werkt geholpen bij vragen of met het juist invullen van een sollicitatie.
“Wij kijken tevreden terug op het event, en hebben ingezien dat het offline promoten van lokale vacatures ook in 2023 een must zal blijven” – K. van Arkel – Team Lage Weide Werkt. 
Dankzij de inzet van medewerkers van de werkwinkels wordt er teruggekeken op een succesvolle campagne. De actie leverde honderden geïnteresseerden op, waarvan meerderen direct gesolliciteerd hebben bij lokale bedrijven.

Cookieinstellingen