Opening LEGO Store in Hoog Catharijne

Foto: Lego

Vanochtend werd in Hoog Catharijne de LEGO Store officieel geopend door LEGO-fan wethouder Klaas Verschuure. De opening bestond uit een officiële ceremonie waarbij de wethouder onder het toeziend oog van leden van de AFOL-community (Adult Fan of LEGO) een lintje doorknipte, samen met twee kinderen die vooraan de rij stonden. “Het is een grote eer om de eerste LEGO winkel van Nederland te mogen openen in Utrecht, in Hoog Catharijne,” vertelde wethouder Klaas Verschuure.

Treed tijdens de Grand Opening binnen in de LEGO HIDDEN SIDE en vang spoken aan boord van de spokenjachtschoolbus. De LEGO schoolbus is gedurende vier dagen te vinden op het Stationsplein. Alle deelnemers krijgen een certificaat en spokenmasker.
Daarnaast kun je op de foto met de officiële LEGO Domtoren die op de eerste verdieping tussen Miss Etam, G-star en Dunkin Donuts in Hoog Catharijne opgebouwd zal worden.
In de LEGO Store krijg je de kans om mee te bouwen aan Build To Give. Sinds 2018 kwam LEGO met een initiatief om in samenwerking met goede doelen hulpbehoevende kinderen te ondersteunen. Bouw in de LEGO Store een klein kerstornament en post deze op social media of via de LEGO Life app met #buildtogive. Voor elk bouwwerk doneert LEGO één LEGO set aan een kind in nood. LEGO hoopt 1 miljoen LEGO sets te kunnen doneren. Vorig jaar was Build To Give een groot succes. De campagne loopt tot en met 31 december 2019.

Reacties