Oktober woonmaand: 15% korting op alle vloeren bij Nibo Stone

Foto: Nibo Stone

Of je nu op zoek bent naar vloertegels voor binnen of buiten, naar natuursteen of keramiek, bij Nibo Stone vindt je altijd de perfecte tegel. En wanneer je Nibo Stone bezoekt tijdens de Oktober Woonmaand, ontvang je 15% korting bij aankoop van vloertegels !

Nibo Stone de GO TO voor vloeren

Nibo Stone, die inmiddels al bijna 100 jaar bestaat, heeft een ruime collectie vloertegels die voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe maten, concepten, stenen en afwerkingen. De ruime kennis en ervaring, hun klantgerichte aanpak, competitieve prijzen en ruime voorraden zorgen ervoor dat Nibo Stone nog steeds de GO TO wanneer je op zoek bent naar bijzondere vloeren voor buiten en binnen .

Tijdloos natuursteen voor een leven lang woonplezier

Natuursteen vloertegels zijn puur en authentiek, onverslijtbaar en duurzaam Ze zijn niet aan mode onderhevig en passen in ieder interieur, of dit nu modern, landelijk of klassiek is. Ze nemen snel warmte op en houden deze zeer lang vast. Bovenal zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Natuursteen vloeren zijn er voor iedere ruimte en geven een leven lang woonplezier.

Oersterke keramische vloertegels in warme houtlook of stoere betonlook

Keramische tegels zijn steeds meer populair. Niet voor niets, want keramische tegels bieden veel voordelen boven andere vloerbedekking zoals hout, pvc of tapijt. De tegels zijn oersterk, onderhoudsvriendelijk, kunnen in iedere ruimte in huis gelegd worden en zijn tegenwoordig in allerlei structuren en look s te krijgen, zoals houtnerf of betonlook. Een keramische tegelvloer is hygiënisch, bijzonder slijtvast en uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Beleef de vloeren in de showrooms van Nibo Stone

In de showrooms van Nibo Stone kun je de vloeren echt beleven. In meer dan 150 kamers zijn de vloeren gepresenteerd in afzonderlijke ruimtes. Hier kun je over de vloeren lopen, aanraken en echt beleven alsof je thuis bent. Een bezoek aan Nibo Stone Venlo of Vianen is meer dan de moeite waard en de ideale start voor het inrichten van je huis. Of tuin, want Nibo Stone heeft ook een collectie terrastegels in natuursteen en keramiek.

Neem hiervast een kijkje in de showroom van Nibo Stonein Vianen.

Cookieinstellingen