Lancering van Het Muzieklokaal 2.0

Foto: Het Muzieklokaal

Het Muzieklokaal lanceert op 17 november Het Muzieklokaal 2.0. Initiatiefnemers Sanne van Buuren (33) en Talitha Verheij (33) vonden het na twee jaar tijd voor een nieuwe versie van Het Muzieklokaal.

Bijna twee jaar geleden opende Het Muzieklokaal de deuren, dankzij een succesvolle crowdfunding. “Het was spannend of het concept waarin we klassieke muziek naar de horeca brengen aan zou slaan. Dat doet het en nu is het tijd om een volgende stap te zetten.” De ondernemers zijn aan de slag gegaan met de twee pijlers van Het Muzieklokaal, de muziek en het eten. Op 17 november om 18.00 uur wordt er geproost op de nieuwe muzikale insteek en een nieuwe kaart. En er is live muziek.

Een grote vernieuwing op muzikaal gebied is de samenwerking met 24classics, een platform waarbij 24 experts 24 klassieke playlists onderhouden, gecategoriseerd op sfeer en gelegenheid. Zo wordt er in Het Muzieklokaal beter aangesloten op het moment van de dag met een actueel muziekaanbod. Andersom komt er een speciale Muzieklokaal-playlist op 24Classics. “Binnenkort kun je ook dus ook thuis luisteren naar muziek die kenmerkend is voor Het Muzieklokaal! Hierin zal veel werk opgenomen worden van musici die bij ons gespeeld hebben.” Verder zijn er in het vernieuwde Muzieklokaal i-pads aangesloten waar je met een koptelefoon aandachtig kunt luisteren naar verschillende opnames en waar je verrassende wijn-klankcombinaties kunt ontdekken. De Sonic Chair, een enorme geluidsstoel, heeft een nieuw leven gekregen.

Ook de dinerkaart is uitgebreid. In plaats van kleine hapjes serveert Het Muzieklokaal nu ‘solisten’. “Dit zijn hoofdgerechten die je met bijgerechten kunt aanvullen tot een duo of trio. Als je kiest voor een heel orkest verrassen wij je met verschillende gerechten en hoef je niet te kiezen.” Nieuw is ook de mogelijkheid om in het weekend, bijvoorbeeld voorafgaand aan het zondagmiddagconcert, te brunchen. “Als Muzieklokaal werken graag met lokale producten. Ons vlees is biologisch en de vis duurzaam gevangen en ook voor de vegans hebben we een lekker gerecht bedacht!!”

Het Muzieklokaal is een het enige horecaconcept in Nederland waarbij klassieke muziek en horeca dagelijks samen. Veel mensen denken dat je verstand van klassieke muziek moet hebben om ervan te kunnen genieten. “Wij vinden klassieke muziek ontspannend, maar ook inspirerend en bruisend en dat willen we graag delen!

Cookieinstellingen