Lichaam in brandende auto gevonden

Foto: CC0 Public Domain

AMSTERDAM-ZUIDOOST – De politie heeft inmiddels de identiteit van het (onthoofde) lichaam kunnen vaststellen aan de hand van de vingerafdrukken van het slachtoffer. Het blijkt om een Amsterdammer te gaan die bekend was bij de politie. Dit meldt NOS.nl.

AMSTERDAM-ZUIDOOST/UTRECHT – De politie stelt een onderzoek in naar aanleiding van een brandende auto waarin een lichaam is aangetroffen. De autobrand vond plaats aan de Mijehof in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag 8 maart 2016.

Om 02.13 uur kreeg de politie een melding van een autobrand. Brandweermensen troffen tijdens de bluswerkzaamheden een lichaam aan in de auto. De auto betrof een donkerkleuring Volkswagen Caddy zonder kentekenplaten. In verband hiermee heeft de politie een Team Grootschalig Onderzoek opgestart.

De Volkswagen Caddy waarin het lichaam is aangetroffen is voor het laatst gezien op 18 februari 2016 om 10.00 uur aan het Tolsteegplantsoen en staat als gestolen geregistreerd.

Bent u getuige of heeft u informatie over dit incident neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Cookieinstellingen