Steekincident Ina Boudier-Bakkerlaan

UTRECHT – De man en de vrouw die vannacht zijn neergestoken op de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht zijn leden van studentenvereniging Veritas. Ze hebben zware verwondingen, maar hun toestand is niet langer kritiek. Dat blijkt uit een e-mail die Veritas heeft verstuurd aan de leden. Dit meldt RTV Utrecht.

Voor de steekpartij is een 23-jarige verdachte aangehouden. In de studentenwereld gaan veel geruchten over zijn motief. Zo zou de verdachte verliefd zijn geweest op de studente en zou hij zijn doorgedraaid toen hij haar met een ander zag.

De politie werd rond 03.00 uur gealarmeerd over de steekpartij. Agenten troffen de gewonde slachtoffers aan en hun fietsen lagen midden op straat. De studente die acht maal in haar rug was gestoken heeft een geperforeerde long.

UTRECHT –  In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 maart zijn twee personen ernstig gewond geraakt als gevolg van een steekpartij aan de Ina Boudier-Bakkerlaan. Eén verdachte is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Rond 03.00 uur kwam een melding van een steekpartij bij de Ina Boudier-Bakkerlaan. Agenten gingen erheen en troffen in de omgeving twee ernstig gewonde personen aan. De slachtoffers, een 23-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Utrecht, hadden beide verschillende steekwonden. Ambulancepersoneel verleende medische zorg en bracht hen naar een ziekenhuis.

De politie startte een zoekactie naar de verdachte, die een bekende van de slachtoffers bleek te zijn. Rond 7.30 uur kwam een melding van een man die gezien was bij het spoor ter hoogte van de Koningsweg. Agenten gingen ter plaatse en konden hem in verband brengen met het steekincident eerder die ochtend. De verdachte, een 23-jarige man uit Utrecht, werd aangehouden en de recherche is een onderzoek gestart. De toestand van de slachtoffers is onbekend.

Cookieinstellingen