Onderzoek Sandra Garcia Geraldino in Opsporing Verzocht

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Dinsdag 1 september besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek naar de dood van Sandra Garcia Geraldino. Het lichaam van de sinds 31 juli vermiste vrouw werd zondag 16 augustus aangetroffen aan de J.M de Muinck Keizerbrug. Onderzoek wees uit dat de 45-jarige vrouw door geweld om het leven is gekomen. In het onderzoek is haar 42-jarige ex-partner uit Utrecht als verdachte aangehouden.

Inmiddels is een Team Grootschalig Opsporing (TGO) geformeerd en zijn meerdere rechercheurs nog steeds bezig met het reconstrueren van de tijdslijn van de laatste momenten van het leven van Sandra Geraldino. Het rechercheteam wil duidelijker krijgen wat er die vrijdag 31 juli en de dagen daarna met haar is gebeurd. In de uitzending van Opsporing Verzocht worden beelden van haar getoond toen zij die dag aankwam op luchthaven Schiphol. Het rechercheteam vraagt getuigen, die haar die bewuste dag of de dagen erna hebben gezien, contact op te nemen met de politie.

Blauwe schoudertas
Op de beelden is te zien dat Sandra Geraldino een blauwe schoudertas bij zich had. Deze tas is niet meer aangetroffen. De recherche is met name ook geïnteresseerd in informatie over deze tas.

Uw tip!
Heeft u informatie die het rechercheteam kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of geef uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdag 1 september uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 2 september om 11.30 uur op NPO 2. Ook het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld besteedt aandacht aan deze zaak. Bureau Hengeveld wordt op RTV Utrecht uitgezonden op woensdag 2 september om 13.25 uur en wordt elk uur herhaald.

Cookieinstellingen