Politie onderzoekt zedendelict in Wilhelminapark

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Zaterdag 15 augustus is een jonge vrouw in het Wilhelminapark het slachtoffer geworden van een zedendelicht. De politie, die momenteel onderzoek doet, zoekt getuigen.

Tussen 04.30 en 05.30 uur fietste een 26-jarige vrouw uit Rotterdam op het fietspad ter hoogte van het restaurant, toen zij door twee mannen op een fiets werd tegengehouden. De mannen probeerden vervolgens onzedelijke handelingen te verrichten bij haar. De vrouw gilde zo hard dat de mannen, met haar tas, ervandoor gingen in de richting van het centrum.

Signalementen
Het gaat om twee lichtgetinte mannen van ongeveer 25 jaar oud, met een fiets. Zij spraken met een accent en één van beide droeg een petje. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De recherche onderzoekt ook twee incidenten waarbij beide keren een vrouw (een 20-jarige vrouw uit Utrecht en een 20-jarige vrouw uit Odijk) werd lastiggevallen. Dit gebeurde in de vroege ochtend van zondag 26 juli in de omgeving van de Nobelstraat. Het is niet uitgesloten dat deze zaken met elkaar te maken hebben.

Uw tip!
De politie roept getuigen, of mensen die meer weten over deze zaak, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook vrouwen die slachtoffer zijn geworden van een soortgelijk delict, wordt gevraagd aangifte of melding bij de politie te doen.

Cookieinstellingen