Start kaartverkoop Podium Hoge Woerd

Foto: Daniel J. Ashes

Podium Hoge Woerd start op 24 juni om 12.00u de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. In dit zevende theaterseizoen van Podium Hoge Woerd zie je een divers palet aan voorstellingen. Vele bekende, minder bekende, jong en reeds gevestigde talentvolle theatermakers, dansers en muzikanten krijgen een podium. Normaal gesproken kunnen bezoekers voor het hele seizoen kaartjes kopen; nu gaan alleen de voorstellingen van september tot en met december in de verkoop.

Een paar voorbeelden van wie er zijn opgesteld in de eerste helft van het seizoen: meesterverteller Nasrdin Dchar speelt zijn trilogie Oumi, DAD, JA op één dag, inclusief hapjes van de Couscousbar. Cabaretier Pieter Derks komt dingen niet moeilijker maken dan ze zijn, Martine Sandifort leert je zen worden en Stefano Keizers speelt zijn voorstelling genaamd ‘HANS TEEUWEN’. Voor de allerkleinsten is er het peuter- en kleuterfestival en ook dit theaterseizoen keren de Herfststukjes en Winterkost weer terug met een breed programma aan jeugdtheater. Een keer per maand is er wederom de DansDonderdag, een dansvoorstelling met een inleiding. Danscollectief 155 danst bijvoorbeeld de voorstelling ‘Stuk’, een mix van breakdance, fysieke komedie en live muziek. Wouter Hamel en zijn band toveren de zaal om tot een nachtclub met zijn jazzy muziekspektakel. Ook komt de band Handsome Poets weer langs en keert Släpstick (voorheen De Wereldband) terug in de zaal. Om het jaar af te sluiten speelt Dolf Jansen zijn 32e Oudejaarsconference.
”De artiesten staan te trappelen om weer te kunnen spelen”, laat programmeur Marjan van Huystee weten. ”In een ‘normaal’ theaterseizoen ben ik half mei al klaar met het programma en kan het dan in de verkoop, heel fijn dat we ons mooie programma eindelijk kunnen delen.”
 “Je mist het pas, wanneer het er even niet meer is. Maar dat ‘even’ duurde en duurde maar”, zegt directeur Hanno Tomassen. “Ik ben enorm opgelucht dat we vanaf september weer een nieuw programma kunnen laten zien en laten horen. De seizoenstart  is het begin van weer iets mogen meemaken!”
In het najaar volgt meer informatie over de kaartverkoop voor het tweede deel van het seizoen, van januari tot en met mei 2022. Kaarten zijn alleen te koop via de website: podiumhogewoerd.nl.

Reacties