Voetbalvereniging Hoograven stopt ermee

Foto: VV Hoograven

Voetbalvereniging Hoograven houdt op te bestaan. De voetbalclub is gedurende het seizoen in een financieel lastige situatie terecht gekomen. In samenwerking met de VSU (Vereniging Sport Utrecht), gemeente Utrecht en KNVB is alles geprobeerd om de club te behouden. Helaas is dit niet voldoende geweest. De leden worden binnenkort op de hoogte gebracht op een speciale algemene leden vergadering.

De vereniging werd in 2005 opgericht met de insteek om de integratie te bevorderen en de wijk veiliger te maken. In de afgelopen jaren hebben veel bewoners van de wijk dan ook met veel plezier kunnen sporten bij VV Hoograven. Het bestuur heeft geconcludeerd dat de vereniging haar financiƫle lasten niet meer kan dragen, daarom is het moeilijke besluit genomen om over te gaan tot het opheffen van de vereniging.

De club heeft de gemeente hier reeds over ingelicht. De vereniging zal nog al haar wedstrijden van het huidige seizoen gewoon spelen. Hierna zal VV Hoograven met ondersteuning van de gemeente, KNVB en VSU de zaken afronden.

Cookieinstellingen