DeFabrique neemt Wunderland Kalkar over

Foto: DeFabrique

Wunderland Kalkar is 1 augustus overgenomen door DeFabrique Holding. Na ruim 25 jaar draagt Nederlandse ondernemer Hennie van der Most Wunderland Kalkar over aan DeFabrique Holding. In 1995 kocht van der Most de oude kerncentrale aan en ontwikkelde het 55 hectare grote terrein tot een populair hotel-, business- en leisurecomplex.

Met 40 attracties, 9000 m2 evenementenruimte, 20 vergaderzalen, 430 hotelkamers en 600.000 gasten per jaar is Wunderland Kalkar een toonaangevende locatie geworden. Van der Most draagt Wunderland Kalkar met een gerust hart over aan DeFabrique Holding, welke zijn bedrijfsvoering inclusief het huidige personeelsbestand zal doorzetten en doorontwikkelen. Voor DeFabrique Holding is dit een mooie aanvulling op het huidige portfolio van toonaangevende leisure- en evenementenbedrijven.
Twintig jaar geleden werd in Utrecht een oude fabriek herbestemd tot DeFabrique Evenementenlocatie en leisurelocatie Kartfabrique. Acht jaar geleden werd het oude vliegveld in Enschede herbestemd tot Vliegveld Twenthe evenementenlocatie.
Voor de familie van Eck, wat haar bedrijven heeft ondergebracht in DeFabrique Holding, gaat met de aankoop van Wunderland Kalkar een lang gekoesterde wens in vervulling. Jan van Eck: “We zijn Hennie zeer dankbaar dat hij Wunderland Kalkar aan ons gegund heeft en dat hij de doorontwikkeling van de door hem zo geliefde locatie aan ons toevertrouwd. Een locatie met zo’n unieke historie en verhaal past als geen ander bij ons”

Reacties

Cookieinstellingen