Tangerine treedt zaterdag op bij Broese

Foto: Broese

De tweelingbroers Sander en Arnout, bekend van hun band Tangarine, zullen bij zaterdag bij Broese optreden tijdens een muzikale meet & greet. Dit naar aanleiding van hun nieuwe album ‘Because of you’. Ze vertellen kort over hun album en spelen enkele liedjes. Aansluitend signeren ze hun nieuwe album.

Tangarine’s nieuwste plaat ‘Because of You ‘ is de opvolger van het veelgeprezen album There and Back (2016), Move On (2014) en hun doorbraakalbum Seek & Sigh (2013). In 2011 speelden ze in het voorprogramma van Tim Knol, waar ze in contact kwamen met keyboardspeler Matthijs van Duijvenbode. Hij zette hen op het spoor van Excelsior Recordings. Tangarine was in seizoen 2013/2014 de vaste huisband van het televisieprogramma De Wereld Draait Door.
Tangarine’ wordt gevormd door de tweelingbroers Sander en Arnout. Ze brachten platen in eigen beheer uit, speelden soms samen met hun band ‘Tangarine & Friends’ en reisden stad en land af om optredens te geven. De band bestaat uit Rolf Verbaant (gitaar/pedal steel), David Corel (bas) en Robin Buijs (drums).

 

Cookieinstellingen