Opening Klooster Summer Festival bij The Anthony Utrecht

Foto: Anthony Utrecht

Wie van muziek houdt, kan deze zomer in Utrecht volop genieten van muziek in veel verschillende stijlen op het Klooster Summer Festival bij het hotel The Anthony. Het hotel organiseert in juli, augustus en september elke week een- à tweemaal per week een muzikaal evenement, in samenwerking met Utrechtse partners zoals brouwerij vandeStreek.

Wouter Visser, general manager van The Anthony: “Dit muziekfestival is een nieuw project waarmee wij de verbinding zoeken met de buurt waarin ons hotel ligt en in breder verband met de inwoners van de stad Utrecht. Het past in het rijtje van culturele initiatieven die wij eerder al organiseerden: ons foodfestival, onze filmdagen en onze wisselende exposities van kunst.”
Het zomerse muziekfestival start op vrijdag 29 juli met een live-optreden van 17.00-21.00 uur op het voorterras door het duo Olina Acoustic, dat in meerstemmige zang ondersteund door gitaar popklassiekers van toen en nu brengt. Op de vrijdagen zijn de optredens in wisselende muziekstijlen op het voorterras, met per optreden aangepaste hapjes. 
Onder de noemer Easy Sunday Afternoon treedt in de binnentuin elke zondag een jazzband op van 12.00-16.00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen