Voor het eerst in 128 jaar opent Huize Molenaar zich voor het grote publiek

Foto: Heirloom

Sinds 1892 is Huize Molenaar een culinaire geheim in Utrecht. Een besloten, beetje mysterieus restaurant in het historische centrum, normaal gesproken alleen geopend voor gezelschappen. Achter de voordeur vind je nu een pop up – restaurant met een schitterende tuin.

De keukenbrigade staat onder leiding van André Rigault, al 35 jaar een culinaire grootheid. Iedereen kan in het restaurant een tafeltje reserveren voor lunch of diner. En de tuin is zelfs de hele dag geopend.
Rick Landa, directeur van Heirloom: “we hebben er ontzettend veel zin in om deze uitdaging aan te gaan! De laatste weken is er door iedereen ontzettend hard gewerkt om een mooi concept neer te zetten, dat ook veilig en verantwoord is.  We gaan er een mooie zomer van maken! Het was een lang gekoesterde droom om een breder publiek van Huize Molenaar te laten genieten. Door de huidige periode kregen we tijd om dit concept vorm te kunnen geven.”
Vanaf 1 juni is Huize Molenaar van donderdag tot en met zondag zijn geopend, voor lunch, borrel en diner. In het restaurant wordt een vast lunchmenu geserveerd. ’s Avonds kunnen de gasten genieten van een 3-gangen-menu wat uit te breiden is tot maar liefst 6 gangen. De tuin is geopend van 10.00 tot 22.00 uur, in de tuin is er een speciaal voor de gelegenheid samengestelde kaart.

Cookieinstellingen