Gratis bezorging in Utrecht binnen 1 uur!

Foto: Mediamarkt Utrecht

MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne bezorgt jouw aankopen gratis bij je thuis. In Utrecht zelfs binnen 1 uur! 7 dagen per week, dus ook op zondag en 5 avonden in de week. Indien het product op voorraad is in de winkel wordt het gewenste product binnen 1 uur afgeleverd! Gratis en sneller dan ooit!

Scherm kapot? Schermreparatie bij MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne

Is je smartphone, tablet of laptop gevallen en is je scherm hierdoor kapot? Kom dan naar MediaMarkt Hoog Catharijne voor de schermreparatie. Je bent direct aan de beurt en jouw telefoon is in veel gevallen klaar terwijl je wacht. De schermreparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers.

mediamarkt

APK-check voor smartphones

Een team van specialisten vangt klanten op bij de Smartbar. Er wordt eerste een check-up gedaan, dat is een soort APK-check voor smartphones. Een specialist kijkt naar de staat van het toestel, want misschien is er meer mis dan alleen een kapot scherm. Na de diagnose wordt het scherm en eventueel andere gebreken gerepareerd. Dit gebeurt onder het toeziend ook van de klant, die ondertussen kan genieten van een kop koffie.

Je kapotte smartphone is in goede handen

De kosten voor schermreparatie zijn afhankelijk van merk en type. Apple telefoons al vanaf €49, Samsung vanaf €79 en Huawei vanaf €119.

Kom langs bij de Smartbar in de winkel, je kapotte smartphone is in goede handen.

 

 

Cookieinstellingen