Stayokay opent Spoorwegmuseumkamer

Foto: Stayokay

Hostelketen Stayokay opent volgende week een Spoorwegmuseumkamer in zijn vestiging op de Neude. De vierpersoonskamer staat volledig in het teken van alles op en rondom het spoor. De kamer richt zich op gezinnen met kinderen tussen de vier en twaalf jaar die een bezoek aan het Utrechtse Spoorwegmuseum graag combineren met een (thema)overnachting in de stad.

De hostelkamer is volledig gedecoreerd in de retrostijl van het Spoorwegmuseum en voorzien van eigen sanitair. Van stationsklok en bagagerek tot vintage treinbank: gasten vinden er alles om de wereld van het spoor te ontdekken en kunnen zich helemaal onderdompelen in de vroegere (trein)tijden. Er is een koffer vol verhalen, een speeltafel met treinbaan en (trein)spelletjes. En als de avond valt, dromen de kinderen weg onder een treinendekbedovertrek.
Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner: “Stayokay en het Spoorwegmuseum hebben elkaar absoluut gevonden. We delen de drive om mensen de wereld te laten ontdekken, te verrassen, ontdekkingen te delen, mooie verhalen te vertellen en nieuwe te schrijven. En onze nieuwe grote liefde is niet ver: het museum ligt op een prachtige stadswandeling loopafstand van het hostel.”
Hostelmanager Stayokay Utrecht Centrum, Eric van der Hulst: “Utrecht is dé cultuurstad voor gezinnen met kleine én grotere kinderen. Afgelopen jaar hebben we een nijntje-kamer geopend, waarbij het hele verblijf in nijntje-thema is, inclusief een bezoek aan het nijntje-museum. Dit alles-in-één-concept blijkt veel gezinnen aan te spreken. Daarom willen we nu ook gezinnen met wat oudere kinderen zo’n totaalbeleving bieden.”
De Spoorwegmuseumkamer is te reserveren via stayokay.com/spoorwegmuseum vanaf € 129,- per nacht.

Reacties

article
68464
Hostelketen Stayokay opent volgende week een Spoorwegmuseumkamer in zijn vestiging op de Neude. De vierpersoonskamer
https://utrecht.nieuws.nl/stadsnieuws/68464/stayokay-opent-spoorwegmuseumkamer/
2018-06-11T15:15:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2018/06/11151513/unnamed-182.jpg
Stadsnieuws