Bijenkorf gaat gratis bezorgen

Foto: Bijenkorf

Vanaf vandaag, dinsdag 8 augustus, zullen aankopen via deBijenkorf.nl gratis bezorgd worden. Ook krijgt de klant de mogelijkheid om voor bezorging op afspraak te kiezen, naast de al bestaande avond- en zondag bezorging. De Bijenkorf is verheugd dat PostNL haar dienstverlening nu heeft uitgebreid met bezorging op afspraak en dat zij dit als eerste webshop kunnen aanbieden.

Zowel de standaard- als de avondbezorging zijn nu gratis, er is geen minimum orderwaarde en het geldt voor alle aankopen met een webshopaccount. Voor 22.00 uur besteld is het pakket de volgende dag in huis, tenzij de klant zelf een ander bezorgmoment kiest dat hem of haar beter schikt.

Met de nieuwe bezorgoptie ‘Op afspraak bezorgd’ kiest de consument zelf de dag en een tijdsvenster van twee uur waarop PostNL het pakket bezorgt. Deze dienst gaat 7,95 euro kosten, maar klanten met een ShippingPlus abonnement (9,95 per jaar) en Black Diamond Card members kunnen onbeperkt gratis van alle bezorgopties gebruik maken, dus ook van zondagslevering en bezorging op afspraak.

Reacties