’t Goylaan afgesloten voor autoverkeer

Foto: Googlemaps, screenshot

UTRECHT – Tijdens het weekend van vrijdag 22 juli 20.00 uur tot maandag 25 juli 18.00 uur is ’t Goylaan afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Voetgangers, fietsers, de hulpdiensten en het openbaar vervoer kunnen in deze periode wel over ’t Goylaan. Gelijktijdig wordt het asfalt op ’t Goyplein vervangen. Na het weekendwerk wordt in vier aansluitende avonden en nachten gewerkt. Dit meldt de gemeente.

De komende periode moet de aannemer op verschillende plekken asfalt weghalen en nieuw asfalt aanbrengen. Als hij deze werkzaamheden doordeweeks doet, zorgt dit een lange periode voor extra hinder en vertraging op en rond ‘t Goylaan. Daarom heeft de gemeente ervoor gekozen om deze werkzaamheden te bundelen in één weekend in de vakantie. Tijdens dit weekend wordt er dag en nacht doorgewerkt. Bestemmingsverkeer kan vanaf de kruising Socrateslaan-Jutfaseweg via ’t Goylaan tot aan de Julianaweg de buurt inrijden. Het gedeelte van ’t Goylaan vanaf de Constant Erzeijstraat / Hooft Graaflandstraat tot aan ’t Goyplein is geheel afgesloten voor autoverkeer.

  • Van maandag 25 juli tot vrijdag 29 juli zal van 19.00 tot 06.00 uur het asfalt aan het ’t Goyplein worden vervangen.
  • De wijk Lunetten blijft in de nachten van 25, 26, 27 en 28 juli via ’t Goyplein bereikbaar voor fietsers, voetgangers, automobilisten, de hulpdiensten en het openbaar vervoer.
  • Op 26 en 27 juli kan autoverkeer de wijk Lunetten gedurende de werkzaamheden (tussen 19.00 en 06.00 uur) aan ‘t Goyplein niet via ’t Goyplein verlaten, de overige momenten is deze route wel mogelijk. Het autoverkeer kan de wijk Lunetten via de Brennerbaan verlaten.

Bron: Gemeente Utrecht

Cookieinstellingen