Nieuwe website voor alle nieuwbouwprojecten in Utrecht

Project Palazzo Porte, Leidsche Rijn
Project Palazzo Porte, Leidsche Rijn
Foto: nvm.nl

UTRECHT – Vandaag, 1 juli 2016, is de nieuwe website www.nieuwbouw-in-utrecht.nl gelanceerd, een initiatief van een groot aantal gerenommeerde NVM Makelaars in Utrecht en omgeving. Op deze website zijn naast de bestaande nieuwbouwprojecten ook de projecten te vinden die in de nabije toekomst in de verkoop gaan.

De initiatiefnemers uit de regio Utrecht hebben zich verenigd om een gezamenlijke website op te zetten. Het doel van de website is om de geïnteresseerde woningzoekende beter van dienst te kunnen zijn. Door een duidelijke checklist wordt het aanbod van nieuwbouwprojecten voor de bezoeker gefilterd op woonwensen. Daardoor wordt het steeds eenvoudiger om op de hoogte te blijven van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht.

44193595

Op de website zijn al meer dan 80 nieuwbouwprojecten te bekijken. Ook projecten die in de toekomst worden ontwikkeld kunt u op de website volgen. De makelaars uit de regio zorgen ervoor dat de informatie altijd up-to-date is. Op de hoogte blijven van een start verkoop wordt zo heel makkelijk gemaakt. Door je in te schrijven voor de Nieuwsbrief krijgt u altijd snel het laatste nieuws.

Bron: nvm.nl

 

Cookieinstellingen