Getuigenoproep verkeersongeval Alfrinkplein

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – De politie zoekt getuigen van het verkeersongeval dat afgelopen nacht heeft plaatsgevonden aan het Kardinaal Alfrinkplein. Hierbij is een 20-jarige vrouw uit Eindhoven om het leven gekomen.

Vannacht omstreeks 04.55 uur kreeg de politie een melding dat er een ongeval had plaatsgevonden bij het Kardinaal Afrinkplein. Getuigen verklaarden dat de bestuurder van de auto vanuit de richting van De Bilt kwam en daarna richting de Kardinaal de Jongweg reed. Vervolgens reed de bestuurder tegen een verkeerslicht aan en kwam tegen een boom tot stilstand. Een inzittende, een 20-jarige vrouw uit Eindhoven, is overleden aan haar verwondingen en een andere inzittende, een 22-jarige man uit Utrecht is zwaargewond geraakt. De derde inzittende, een 24-jarige man uit Utrecht, raakte lichtgewond.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval en verzoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt, dan kunt u dat doen via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Cookieinstellingen