Hoofd aangetroffen op Amstelveenseweg

Gevonden hoofd houdt mogelijk verband met autobrand
Gevonden hoofd houdt mogelijk verband met autobrand
Foto: Politie.nl

AMSTERDAM ZUIDOOST – De politie kreeg dinsdagochtend rond 07.00 uur de melding dat er een hoofd was aangetroffen op de Amstelveenseweg, ter hoogte van Fayrouz Lounge. De recherche is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

Onderzocht wordt of het hoofd mogelijk toebehoort aan het lichaam dat gisteren in een uitgebrande auto aan het Mijehof in Amsterdam-Zuidoost werd aangetroffen. Dit gaat om het lichaam van de 23-jarige Amsterdammer Nabil Amzieb. Hij was een bekende van de politie.

De politie wil dringend spreken met getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de autobrand in de nacht van maandag op dinsdag rond 02.13 uur. De Volkswagen Caddy waarin het lichaam is aangetroffen is voor het laatst gezien op 18 februari 2016 om 10.00 uur op het Tolsteegplantsoen in Utrecht en staat als gestolen geregistreerd.

Ook mensen die iets opgemerkt hebben in relatie tot de vondst van het hoofd wil de recherche graag spreken. Daarnaast wil de politie graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over het leven van Nabil Amzieb. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of het Team Nationale Inlichtingen: 079-3458999. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Cookieinstellingen