Woninginbraak aan Spaaklaan

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Zondagavond 6 maart heeft de politie dankzij een oplettende getuige twee woninginbrekers op heterdaad aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte.

Om 21.10 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie achter een woning aan de Spaaklaan. Volgens de verklaring van een getuige waren drie jongens over een hek geklommen en gingen vervolgens een woning in.

Aanhoudingen
Agenten gingen ter plaatse en zagen twee verdachten wegrennen in de richting van de Marshalllaan. Een verdachte, een 18-jarige inwoner van Utrecht, kon even later worden aangehouden. Na een zoektocht in de omgeving werd ook de tweede verdachte aangetroffen. De 16-jarige inwoner van Utrecht, lag samen met inbrekersgereedschappen onder een vrachtwagen op de Peltlaan. De derde verdachte wist te ontkomen. Hij droeg tijdens de inbraak donkere kleding en een witte capuchon.

Getuigen gezocht
Heeft u in de avond van 6 maart iets van dit incident gezien en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Cookieinstellingen