Dode gevonden in villa zakenman Koen Everink

Foto: CC0 Public Domain

UPDATE

BILTHOVEN – Inmiddels is bekend dat het lichaam van Koen Everink is gevonden in de villa in Bilthoven. Dit is bevestigd door zijn advocaat. Het vermoeden is dat Everink slachtoffer is van een misdrijf. Dit meldt NOS.nl

BILTHOVEN (ANP) – In een villa aan de Hoflaan in Bilthoven, die op naam staat geregistreerd van zakenman Koen Everink, is een dode gevonden. Dat meldt RTV Utrecht. Volgens politie is er mogelijk sprake van een misdrijf.

De dode man of vrouw is vrijdagmorgen gevonden in een huis aan de Hoflaan. Om 8.50 uur werd een trauma-arts naar het adres gestuurd. Volgens het kadaster gaat het om een grote villa, met een totale oppervlakte van 853 vierkante meter.

Volgens de Amsterdamse zender AT5 heeft de politie de omgeving van het huis afgezet, een auto weggesleept en zijn mannen in witte pakken het huis binnengegaan. Rechercheurs hebben een onderzoek ingesteld.

Everink werd in 2012 zwaar mishandeld door kickbokser Badr Hari, die daarvoor twee jaar gevangenisstraf kreeg, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Everink staat bekend als succesvol zakenman en stond in 2013 met 15 miljoen euro op een Quote-lijst met jonge, selfmade miljonairs. Hij richtte ondere andere reisorganisatie Eliza was Here op.

 

Cookieinstellingen