Twee aanhoudingen gewapende overval Hammarskjoldhof

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – De politie heeft na onderzoek naar een overval op zondagmiddag 5 juli 2015 bij een winkel aan het Hammarskjoldhof in winkelcentrum Kanaleneiland twee van de drie verdachten aangehouden. 

Twee medewerkers, die zich op dat moment in het magazijn van de winkel bevonden, werden bedreigd door de twee gewapende mannen. Ze lieten een vuurwapen zien en wilden geld. De medewerkers gaven een onbekend geldbedrag, dat de daders in twee rugzakken stopten. Daarna vluchtten ze rennend weg via de achterzijde van het pand, aan de kant van de trambaan (Beneluxlaan), in de richting van de Van Vollenhovelaan.

Aanhoudingen
Na uitgebreid onderzoek heeft de politie dinsdagochtend 23 februari twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze gewapende overval. De twee mannen van 20 en 24 jaar zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van de derde verdachte.

Tips?
Heeft u informatie over overval en/of de identiteit van de derde verdachte? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Cookieinstellingen