Diakonessenhuis ontvangt opnieuw Vaatkeurmerk

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Op 22 december heeft het Diakonessenhuis in Utrecht uit handen van de heer Berendes, voorzitter Hart&Vaatgroep regio Utrecht en ’t Gooi, officieel het Vaatkeurmerk ontvangen. Dit houdt in dat het Diakonessenhuis voldoet aan eisen die de Hart&Vaatgroep aan de zorg voor vaatpatiënten stelt. 

In het Diakonessenhuis zijn drie door de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie gecertificeerde vaatchirurgen werkzaam.

Foto: Diakonessenhuis.nl
Foto: Diakonessenhuis.nl

Vaatchirurg Suresh Nagesser: “We zijn blij dat we het Vaatkeurmerk ook dit jaar weer hebben mogen ontvangen. Patiënten met aandoeningen in de slagaders kunnen in het Diakonessenhuis op één dag terecht voor afspraak en onderzoek. Zij weten dan snel waar ze aan toe zijn. Ook voor patiënten die acute zorg nodig hebben op het gebied van vaatchirurgie, hebben we alles in huis.”

Goede vaatzorg
Het keurmerk richt zich op de kwaliteit van behandelingen van aandoeningen in de slagaders van benen, bekken, buik, aorta en hals. Het helpt vaatpatiënten en zorgverzekeraars een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt aangeboden. Kijk op www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorg om te zien welke ziekenhuizen het Vaatkeurmerk 2015 hebben ontvangen.

De Hart&Vaatgroep
De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl. Het Vaatkeurmerk 2015 is in samenwerking met het onderzoeksbureau MediQuest gerealiseerd.

Bron: Diakonessenhuis.nl

Cookieinstellingen