Gestolen en gestripte Mini in Utrecht

UTRECHT – In de nacht van 5 december is de politie omstreeks 03.40 uur door een oplettende getuige gealarmeerd. Op de Zandweg zou mogelijk een auto worden ‘gestript’. Ter plaatse is één verdachte gearresteerd.

Toen de politie ter plaatse arriveerde kwamen twee verdachten aanlopen. Toen zij de politie zagen vluchtten zij direct weg. Eén van hen werd korte tijd later aangetroffen in een tuin. Ondanks de inzet van een politiehond werden andere verdachten helaas niet meer aangetroffen. Ter plaatse werd er een deels gestripte Mini aangetroffen. Koplampen, portieren en de motorkap waren gedemonteerd en gestolen. De auto bleek deze nacht te zijn gestolen vanaf het Klifrakplantsoen (tussen de Langerakbaan en de Groenedijk). In de directe omgeving vonden de agenten een Volkswagen. De politie vermoedt dat die auto iets met deze diefstal te maken heeft. In die auto troffen de agenten andere auto-onderdelen aan. Van de gestolen onderdelen van de Mini ontbreekt tot nu elk spoor. Het zou kunnen dat deze ergens in de omgeving zijn ‘koud’ gelegd (verstopt om later opgehaald te worden). Mocht u de gezochte onderdelen aantreffen neemt u dan direct contact met de politie op.

Vragen

De politie heeft de volgende onderzoeksvragen:

  • Wie heeft iets gezien van de diefstal van de Mini op het Klifrakplantsoen?
  • Wie heeft één of meerdere personen bezig gezien bij een witte Mini op de Zandweg ter hoogte van de wijk Langerak?
  • Wie heeft andere relevante informatie met betrekking tot dit feit?

Neem contact op met de recherche van het basisteam Utrecht-West via het nummer 0900-8844.

Meer informatie: http://www.112provincieutrecht.nl/index.php/ouder-nieuws/2633-mini-gestolen-en-gestript-in-utrecht#sthash.GralqnhV.dpuf

Cookieinstellingen