Centrum in teken van aankomende poptalenten

Moon Tapes treedt op 20.15 uur in Ekko, Bemuurde Weerd WZ 3
Moon Tapes treedt op 20.15 uur in Ekko, Bemuurde Weerd WZ 3
Foto: popronde.nl

UTRECHT – Maar liefst 45 talentvolle acts zijn er vanavond op verschillende locaties in de Utrechtse binnenstad te beluisteren tijdens Popronde Utrecht.

Popronde is een gratis toegankelijk festival dat podium biedt aan veelbelovend muzikaal talent uit Nederland. Veel van de acts zijn nog onbekend rondom de Popronde, maar groeien mogelijk later door naar de landelijke top. Zo tourden onder meer Kensington, Blaudzun, De Staat, Mister & Mississippi, Chef’ Special en Go Back To The Zoo mee met de Popronde voor hun grote doorbraak.

De acts zijn in alle mogelijke genres – van singer-songwriters tot garagerock, van funk tot elektronica en van blues tot pop – op aansprekende locaties te beluisteren zoals in kroegen, winkels, poppodia, koffiezaken, bibliotheken en kunstgalerieën. Dit jaar werd er een recordaantal inschrijvingen geteld. Uit meer dan 1200 aanmeldingen heeft de Popronde een selectie van 130 veelbelovende acts gemaakt die dit najaar met het festival meereist en meer dan 40 steden in Nederland aandoet. Door het hogere aantal inschrijvingen, ligt de kwaliteit van de Popronde-acts hoger dan ooit, aldus de organisatie.

Zie voor het programma: popronde.nl

Cookieinstellingen