Alles Kids fotowedstrijd voor het gehele gezin

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT –  In aanloop naar de Culturele Zondag op 18 oktober organiseert Culturele Zondagen samen met de gemeente Utrecht een fotowedstrijd aansluitend bij het thema Alles Kids. Alle jongens en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, kortom iedereen – ook buiten Utrecht – wordt uitgenodigd de leukste, liefste, gekste of mooiste foto van hun gezin in te sturen. Deelnemers maken kans op een midweek overnachten in een Mongoolse Yurt, een dagje naar de dierentuin en een beklimming van de Domtoren. Daarnaast verschijnen alle foto’s in de expositie Jong in Utrecht in het Stadskantoor van Utrecht.

Cultureel Utrecht haalt op de eerste zondag van de herfstvakantie alles uit de kast om er een avontuurlijke familiedag van te maken. Er verschijnt een levensgroot doolhof, in TivoliVredenburg vindt een feest van muzikale programma’s plaats met een open podium en gratis rondleidingen, en het Universiteitsmuseum laat kinderen kennis maken met de wetenschap door middel van experimenten tijdens Summerschool Junior. Daarnaast zijn er nog veel meer workshops, masterclasses, rondleidingen, proefjes, shows, ontdekkingen en activiteiten waar de kinderen zelf aan de slag moeten.

Fotowedstrijd Alles Kids

Uit alle inzendingen kiest de jury, bestaande uit de fotografen Michael Kooren, Lilian van Rooij en Frans Hofmeester, de drie beste foto’s. De eerste prijs is een midweek in een Mongoolse Yurt in ’t Buitenland in het Brabantse dorpje Riel t.w.v. € 437,00. De tweede prijs is een dagje naar een dierentuin in Nederland en de derde prijs is een beklimming van de Domtoren. Op 18 oktober worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Culturele Zondag Alles Kids.
Niet alleen zijn er mooie prijzen te winnen voor de deelnemers, ook is er kans op eeuwige roem. Alle ingezonden foto’s worden namelijk onderdeel van de groeiende expositie Jong in Utrecht, die van 10 juli t/m 23 december in het Stadskantoor van Utrecht te zien is.

Meer informatie en voorwaarden voor het inzenden is te vinden op www.culturelezondagen.nl/alleskidsfotowedstrijd.

Cookieinstellingen