Hutspot biedt ruimte aan creatieve ondernemers

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – In het pand aan de Vinkenburgstraat 19 moet in november Hutspot van start gaan. Het van oorsprong Amsterdamse concept Hutspot bestaat uit een winkel, een café en lunchroom maar ook een expositieruimte. Jong ontwerptalent, kunstenaars en andere creatieve ondernemers kunnen terecht bij Hutspot. Dit meldt DUIC. 

Iedereen, die aansluit bij het concept, kan enkele vierkante meters huren. De winkel dient als verkooppunt voor verschillende producten. Hutspot probeert daarmee een platform te zijn voor creatieve producten en ideeën en stelt deze hiermee beschikbaar voor een groot publiek.

Hiermee is Hutspot in Amsterdam naast een winkel waar tientallen merken worden verkocht ook een expositieruimte, een lunchroom, een kapper en een bar. Hutspot heeft nu twee vestigingen in Amsterdam.

Open huis

Op 15 augustus houdt de winkel in Utrecht open huis. Utrechters met creatieve ideeën of producten kunnen dan langskomen om kennis te maken en te kijken of er plek is in de winkel voor hun plannen. In november opent Hutspot officieel zijn deuren in Utrecht.

Cookieinstellingen