Politie zoekt getuigen inzake overval Priokstraat

UTRECHT – Een 20-jarige man uit Tienhoven en een 26-jarige man uit Utrecht zijn dinsdag 21 juli aangehouden. Het tweetal wordt verdacht betrokken te zijn bij een overval/bedreiging/afpersing met geweld. Daarbij zou ook een vuurwapen zijn gezien.

Rond 21.00 uur kregen agenten een melding dat op de Priokstraat een persoon zou zijn bedreigd door meerdere personen en waar, volgens de melder, een vuurwapen was gezien. Meerdere agenten stelden ter plaatse een onderzoek in. Het slachtoffer werd niet meer aangetroffen en de auto met daarin de verdachten was weggereden. Van een aantal getuigen is een verklaring opgenomen. Een buurtonderzoek wordt ingesteld.

Vluchtauto getraceerd
Agenten keken uit naar de vluchtauto. Die werd met twee personen erin getraceerd rijdend op de A27 in de richting van Hilversum. Bij het benaderen van de vluchtauto, stopte de bestuurder zelf al op de vluchtstrook. De twee mannen werden uit de auto gepraat’ en aangehouden. De auto werd voor sporenonderzoek veilig gesteld. Het tweetal zit vast voor onderzoek en verhoor.

Informatie melden
De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Cookieinstellingen