Pop-Up Store Little Wannahaves opent in Zakkendragerssteeg

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – De Utrechtse webshop LittleWannahaves.nl – gespecialiseerd in accessoires voor kleine kinderen – krijgt de kans om tijdelijk een pandje te huren in de Zakkendragerssteeg in het centrum van Utrecht.

De Utrechtse webshop LittleWannahaves.nl opent nu ook een ‘echte’ winkel. Deze Pop-Up Store heeft zich voor de komende weken gevestigd in de Zakkendragerssteeg 8 in Utrecht. In dit leuke historische steegje nu ook een echte kids concept store. Utrecht biedt geregeld ruimte aan pop-up initiatieven en Little Wannahaves is dan ook blij om van deze gelegenheid gebruik te kunnen maken.

“Super tof om onze gehele collectie eens mooi te kunnen presenteren en onze klanten ‘live’ te ontmoeten. Een enorme uitdaging om in een paar dagen ons winkelconcept neer te zetten en zo lang het duurt genieten we enorm van alle aandacht en leuke reacties!”

Een pop-upstore is een tijdelijke winkel in een bestaand gebouw dat leeg staat of in een half lege ruimte. Deze tijdelijke projecten verschijnen plotseling en zonder enige aankondiging en verdwijnen ook vaak in een rap tempo. Zo kiezen sommige mensen ervoor hun winkel voor zes weken te vestigen en vervolgens verder te gaan. Soms is een pop-upstore zo’n hit, dat het zich permanent vestigt. Een tijdelijke winkel is een goede manier om aandacht te verkrijgen, zonder veel geld te hoeven investeren in een pand. En voor het straatbeeld – in verband met de huidige winkelleegstand – een aanwinst voor stad en consument.

 

Cookieinstellingen