Assistent coach Luc Nijholt vertrekt bij FC Utrecht

Foto: FCU

FC Utrecht en assistent coach Luc Nijholt hebben in goed overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Volgens Nijholt werd zijn rol teveel op de achtergrond.

Luc Nijholt: ”Recentelijk is de technische staf qua rolverdeling aangepast. Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys zijn naar voren geschoven als veldtrainers onder leiding van hoofdcoach Jean-Paul de Jong. Hoewel staf en spelers achter de nieuwe constructie staan, en hier enthousiast over zijn, is mijn rol als assistent anders geworden en uiteindelijk teveel op de achtergrond.”
Jordy Zuidam, Directeur Voetbalzaken: “Luc heeft in een goed gesprek met onze hoofdcoach Jean-Paul de Jong en mij aangegeven moeite te hebben om zich te schikken in zijn nieuwe rol. Wij vinden dit jammer, maar hebben begrip voor zijn standpunt. Wij willen Luc, die binnen is gekomen afgelopen winter, ontzettend bedanken voor zijn inzet voor de club. Mede dankzij Luc zijn kennis en inbreng hebben wij vorig seizoen een mooie positionering (5e plek) in de Eredivisie afgedwongen en samen play-offs finale gehaald. Wij wensen Luc een succesvol vervolg toe in zijn carrière.”

Reacties

article
68991
FC Utrecht en assistent coach Luc Nijholt hebben in goed overleg besloten de samenwerking per
https://utrecht.nieuws.nl/sport/68991/assistent-coach-luc-nijholt-vertrekt-fc-utrecht/
2018-08-10T10:56:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2018/08/10105622/Luc-Nijholt.jpg
Sport