Utrecht krijgt nieuwe sportorganisatie

Foto: SportUtrecht

Vanaf 1 augustus 2018 is SportUtrecht de nieuwe organisatie voor sport en bewegen. De nieuwe stichting is het resultaat van de samensmelting van Harten voor Sport en de Vereniging Sport Utrecht.

Harten voor Sport was in de afgelopen jaren actief in de Utrechtse wijken en Vereniging Sport Utrecht ondersteunt ruim dertig jaar de sportverenigingen. Door de bundeling van kennis en ervaring van beide organisaties is SportUtrecht, met ruim 60 medewerkers, op alle terreinen in de sport actief en nóg beter in staat vraag en aanbod samen te brengen en te verduurzamen. SportUtrecht krijgt tot eind 2024 subsidie van de gemeente Utrecht om bij te dragen aan een sportieve en gezonde stad.
SportUtrecht vormt hét aanspreekpunt en loket voor alle Utrechters en organisaties op het gebied van sportstimulering, verenigingsondersteuning, belangenbehartiging, topsport & talentontwikkeling en promotie van de sport.
Het komende half jaar wordt er verder gebouwd aan de nieuwe organisatie. Vanaf 1 januari 2019 is sportutrecht.nl dé plek voor al je vragen over sporten en bewegen in Utrecht. Informatie over onze bestaande activiteiten vind je tot eind 2018 nog op de websites van Harten voor Sport en VSU. In deze periode blijven ook de twee kantoorlocaties (Europalaan en Grebbeberglaan) nog in gebruik.
Volg SportUtrecht via twitter @sport_utrecht en facebook.com/sportutrecht 
De social media accounts van Harten voor Sport (Twitter en Facebook) houden op met bestaan.

Reacties

article
68978
Vanaf 1 augustus 2018 is SportUtrecht de nieuwe organisatie voor sport en bewegen. De nieuwe
https://utrecht.nieuws.nl/sport/68978/utrecht-krijgt-nieuwe-sportorganisatie/
2018-08-07T15:15:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2018/08/07151528/SportUtrecht.jpg
Sport