FC Utrecht verkoopt 8.500 seizoenkaarten

Stadion FC Utrecht - Bunnikzijde
Stadion FC Utrecht - Bunnikzijde
Foto: FC Utrecht

Met 8.500 seizoenkaarthouders is FC Utrecht hard op weg voor de tweede jaar op rij fors te verbeteren. Ook na het Pinksterweekend gaat de verkoop van seizoenkaart onverminderd door. Voor de categorie Gouden Seizoenkaarten is er zelfs een verdrievoudiging te melden: bleef het aantal seizoenkaarten in de categorie Goud vorig seizoen nog steken op 437, deze jaargang mag FC Utrecht inmiddels al bogen op 1.400 Gouden abonnementen.

In totaal heeft FC Utrecht nu 8.500 seizoenkaarten aan de man gebracht. Hiermee is de club op weg om het aantal seizoenkaarten voor het tweede seizoen op rij sterk te verbeteren. Vorig seizoen werd pas op 3 augustus een verbetering van het seizoenkaarthouders op de publiekstribunes geconstateerd ten opzichte van het jaar daarvoor: FC Utrecht tikte toen net voor de start van de competitie 8.630 seizoenkaarten aan.

De Gouden Seizoenkaart is in trek, omdat deze de toeschouwer ongelimiteerde toegang geeft tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht in jaargang van seizoen 2017-2018 (met uitzondering van de bekerfinale), inclusief een plek tijdens het Europese thuisduel in Waalwijk op 13 of 20 juli.

Cookieinstellingen